Rea!

Georg Jensen Tillbehör Till Köket | Bernadotte Pappershållare – Design Inspirerad Av Sigvard Bernadotte

SEK 1353.81 SEK 604.94

Att något är vackert är inte samma sak som att det inte är praktiskt! Förgyll vardagen med en pappershållare i rostfritt stål som tillför något extra till ett vanligt föremål i köket. Tack vare den speciella Georg Jensen-signaturen, k…

I lager

Artikelnr: Y5038/VP305657 Kategorier: , Tagg:

Beskrivning

Att något är vackert är inte samma sak som att det inte är praktiskt! Förgyll vardagen med en pappershållare i rostfritt stål som tillför något extra till ett vanligt föremål i köket. Tack vare den speciella Georg Jensen-signaturen, känd från designhusets klassiska Art Deco-föremål, har hållaren ett handtag (i exakt rätt storlek för en pappersrulle) och en tung botten med gummibeklädnad för ett extra bra grepp – den perfekta balansen mellan funktion och stil.
Den svenska prinsen Sigvard Bernadotte var en av Georg Jensens allra första designpartners. Bernadottes arbete var starkt influerat av 1930-talets funktionalism, och kännetecknas av eleganta linjer, minimal dekor och högsta funktionalitet. Hans arbete fortsätter att påverka än idag, och nya produkter präglas av hans distinkta stil.
Pappershållaren är vackert tillverkad i rostfritt och putsat stål.
Material: Blankpolerat rostfritt stål
Mått:H: 298 mm / 11,73 tommer.
Designår: 2019
Kollektion: Bernadotte

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Georg Jensen Tillbehör Till Köket | Bernadotte Pappershållare – Design Inspirerad Av Sigvard Bernadotte”
  • 100% säker shopping
  • Fraktfritt vid Beställning över SEK 600
  • Säker Shopping SSL Kryptering
  • 20-30 Dagars Returgaranti
  • Betalningsmetoder: